Odločila sem se za to, da mezoterapija pomladi še moje roke

Moram reči, da me je mezoterapija tako presenetila, kot že dolgo ne nobena terapija pred in po tem. Najprej sem si to naredila na obrazu, potem pa še na rokah. Imela sem res že vidne znake, da so roke postarane in nobena krema mi ni več pomagala. Karkoli sem naredila, ni imelo več nobenega učinka. Ker se je pa mezoterapija izkazala za odličen poseg na obrazu, sem se odločila, da enako naredim tudi na rokah. In res je bil rezultat zelo dober. In to že po prvi terapiji. Naredila sem jih vseeno ene par, ker sem res želela zelo dober pomlajevalni rezultat in uspelo je. Tako pomlajenih rok nisem imela že kar nekaj let.

Odločila sem se za to, da mezoterapija pomladi še moje roke

Še znanci so opazili, da imam pomlajene roke in vsi so me spraševali, kaj sem naredila, ker so si zaželeli, da se tudi njim tako pomladi videz rok. Še en moški se že odloča, da bi to naredil, ker ga menda res moti videz postaranih rok, ki jih ima od dela. Popolnoma ga razumem, ker sem bila jaz ista. Priporočila sem mu kliniko, ki sem jo tudi jaz izbrala za to, da se mi naredi mezoterapija in res imajo vrhunsko storitev. Vsakomur jo priporočam. Od tega, da vedo, kaj delajo, saj zelo dobro napovejo, kaj lahko pričakujem. Verjetno imajo že zelo veliko izkušenj, da lahko tako natančno napovedo. Meni so točno povedali, koliko lahko pričakujem po tem, ko se mi bo mezoterapija naredila prvič, in koliko tretmajev bo dovolj za tisto, kar si želim.

Sedaj me čaka nekaj mesecev, ko bom lahko brezskrbno uživala v pomlajenih rokah in potem obnovitveni tretma čez pol leta, ko bo mezoterapija poskrbela za to, da se bo pomlajeni učinek ohranjal. Res me zanima, ali bo mezoterapija na rokah popustila in bo ali se bo kaj poznalo čez pol leta ali pa že prej.