Beležka nam lahko lepo pomaga, da smo bolj organizirani

Ko sem začela delati v novi službi, sem zelo hitro ugotovila, da bom potrebovala neko beležko. Hotela sem imeti nek zvezek, kamor bi si lahko pisala, kaj vse moram narediti oziroma kaj me še vse čaka. To beležko sem imela tako za službene zadeve kot tudi za privatne zadeve. Zelo hitro sem ugotovila, da je beležka res zelo pomemben del mojega dneva. Nekateri uporabljajo svoje telefone ali pa neke beležke na računalniku. Meni pa je definitivno lažje, če imam list papirja, na katerega lahko pišem ali kaj izbrišem ali kaj prečrta.

Beležka nam lahko lepo pomaga, da smo bolj organizirani

Tako sem bila vedno navajena v šoli, saj sem imela konstantno neko beležko, kamor sem si pisala neke pomembne zadeve. To je nekako ostalo z mano in od takrat naprej vedno potrebujem neko beležko, še posebej odkar sem začela delati. Enkrat začela delati v službi sem zelo hitro ugotovila, da je preveč stvari, ki bi si jih lahko zapomnila in ravno zato mi je list papirja res prišel prav. To beležko nosim konstantno s seboj kamorkoli grem. Velikokrat jo tudi uporabljam doma, ko si pišem za naprej, če gremo kdaj kam na obisk ali pa ko ima nekdo rojstni dan. Pride res prav, saj si lahko take zadeve zapišeš in tako ostanejo pomembni datumi, zapisani na listu papirja. Potem pa seveda pridem v službo in si napišem vse alineje, kaj moram narediti tisti dan v službi in kaj ne smem pozabiti narediti do konca tedna ali pa za naslednji dan.

Beležka je res nekaj, kar pride marsikomu prav, ne glede na to ali dela ali ne. Beležke so uporabljajo tako v službi kot tudi za privatne stvari. Nekateri seveda uporabljajo več v privatnem življenju, drugi pa več v službenem, meni. Mi je do sedaj beležka prišla prav v čisto vsaki situaciji. Mojo prvo beležko mi je kupila sodelavka in zato se mi res za vedno hvaležna, saj od takrat naprej ne morem biti brez nje.