+386 (0)5 3743400

BERGFEX: Smučišče Cerkno – Smučarski dopust Cerkno …

Smučišče Cerkno Na točki, kjer se konča Gorenjska in začne Primorska, leži Smučarski center Cerkno, ki velja za najsodobnejše smučišče v Sloveniji! Pohvali se lahko z najhitrejšimi in za uporabnike najprijaznejšimi smučarskimi napravami.

https://www.bergfex.si/cerkno/

Cerkno resort

Od ponedeljka 26. marca dalje pa bo smučišče obratovalo od 8.00 do 15.00 ure. Smučarski center Cerkno bo obratoval najmanj do …

http://www.ski-cerkno.com/sl/index.html

Snežni telefon

Snežni telefon Aktualne razmere na smučiščih: Z vami delimo aktualne snežne, vremenske in tehnične razmere na slovenskih in bližnjih avstrijskih ter italijanskih smučiščih, zanimivosti in informacije povezane z zimskimi športi ter nagradne igre.

http://snezni-telefon.si/Cerkno

Hotel Cerkno – Cerkno, Slovenija – gradtur.si

Cerkno Slovenija. Oddaljenost: – smučišče: 10 km – ski avtobus: 100 m. Namestitev: 75 sob Standardne sobe: dvoposteljne, z možnostjo dodatnega ležišča za enega ali dva otroka; nekatere prilagojene invalidom, telefon, sat TV, mini bar, WI-FI povezava v vseh sobah (brezplačno), balkon, kartični vstop.

https://www.gradtur.si/smucanje/slovenija/cerkno/hotel-cerkno.htm

Smučišče Cerkno – Sloveniaholidays.com

SloveniaHolidays.com > Aktivnosti > Smučišče Cerkno Smučarski center Cerkno . Vse ocene in komentarji 9. Obratuje: Sedejev trg 8, 5282 Cerkno

https://www.sloveniaholidays.com/smucisca/smucisce-cerkno

Smučišče Cerkno in Intersport – YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=5AocJ7yNEbM

Spletna kamera Cerkno – Smučarski center Cerkno – …

Smučarski center Cerkno se nahaja v cerkljansko – idrijskem predalpskem svetu na območju Cerkljanskega. Smučišče Cerkno je primerno tako za izkušene smučarje kot tudi za začetnike.

https://www.whatsupcams.com/sl/webcams/slovenija-sl/goriska-sl/cerkno-sl/smucisce-cerkno-pocivalo/

HOTEL CERKNO, CERKNO | Info Slovenija

Hotel Cerkno leži v središču Cerkna. Le 10 km je oddaljen od Smučarskega centra Cerkno. V hotelu Cerkno vam ponujamo namestitev v moderno opremljenih sobah ali pa v apartmajih na vrhu smučarskega centra Cerkno.

https://www.info-slovenija.si/sl/imenik/turizem/hoteli/smucisce-hotel-cerkno-cerkno

Smučišče Cerkno – Smucisca.com

Smučarski center Cerkno velja za enega izmed najbolj sodobno opremljenih in varnih smučišč pri nas. Preberite, zakaj ga velja obiskati!

http://www.smucisca.com/cerkno

Terme in smučišče Hotel Cerkno – Home | Facebook

Terme in smučišče Hotel Cerkno, Cerkno, Slovenia. 15K likes. In the heart of Slovenia, between the peaks in an untouched nature lies Hotel Cerkno ***…

Terme in smučišče Hotel Cerkno, Cerkno, Slovenia. 15K likes. In the heart of Slovenia, between the peaks in an untouched nature lies Hotel Cerkno ***...