Cerkno resort

Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo. Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili.

http://www.ski-cerkno.com/sl/index.html

Spletna kamera Smučišče Cerkno – Hribi

Spletna kamera Smučišče Cerkno. Slika v živo s spletne kamere Smučišče Cerkno.

http://www.hribi.net/spletna_kamera/smucisce_cerkno/63

Kamera v živo Smučarski center Cerkno – Počivalo

Smučarski center Cerkno, pogled na restavracijo. Smučarski center Cerkno – Počivalo kamera v živo Smučarski center Cerkno, pogled na restavracijo

https://www.skylinewebcams.com/sl/webcam/slovenija/primorska/cerkno/ski-center-cerkno-pocivalo.html

BERGFEX: Vreme Cerkno – Vremenska napoved Cerkno …

bergfex: Vreme Cerkno – Vremenska napoved Cerkno – Vremensko poročilo :

https://www.bergfex.si/cerkno/wetter/

BERGFEX: Smučišče Krvavec – Smučarski dopust Krvavec …

RTC Krvavec d.d. Grad 76, SI-4207 Cerklje na Gorenjskem Telefon +386 (0)4 2525911 Snežni telefon +386 (0)4 2525911 Domača stran http://www.rtc-krvavec.si/

https://www.bergfex.si/krvavec/

Snežni telefon

Kjer se konča Gorenjska in začne Primorska, je smučarski center Cerkno. Istoimenski kraj je z deset kilometrov oddaljenim smučiščem povezan s smučarskim avtobusom, sicer pa so cestne povezave tako s primorske kot gorenjske strani zelo dobre.

http://snezni-telefon.si/SC-Cerkno

RTC Krvavec

Doživite dobro mero adrenalina ter nepozabne dogodivščine z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji. Že 25 km od Ljubljane in 8 km od Brnika!

https://www.rtc-krvavec.si/si/

Et si vous n’avez pas de matériel de ski, vous pourrez les louer sur place. Avec ses 26 km de pistes de ski, Krvavec est la station de ski la plus proche de Ljubljana. Et les autres célèbres stations de ski Kranjska Gora, Vogel et …

Smučišče Krvavec | Slovenska smučišča

Smučišče Krvavec je naše drugo najvišje ležeče smučišče (za Kaninom), saj je najvišje ležeča zgornja postaja žičnice na Zvohu 1971 metrov nad morjem.

http://smucisca.delo.si/krvavec/

Vreme smučišče Krvavec – rtc-krvavec.com

Smučišče RTC Krvavec je priljubljena izletniška točka tako za mladino, kot tiste mlade po srcu. Mnogi obiskovalci tudi v poletnih mesecih uživajo ob sprehodih v naravi in si v pristnem gorskem okolju napolnijo baterije.

Smučišče RTC Krvavec je priljubljena izletniška točka tako za mladino, kot tiste mlade po srcu. Mnogi obiskovalci tudi v poletnih mesecih uživajo ob sprehodih v naravi in si v pristnem gorskem okolju napolnijo baterije.