Privoščila sem si facelift

Kako ta čas beži vidim šele po tem, ko se pogledam v ogledalo. Do zdaj sem bila vedno ponosna na svoj videz in imela sem se za lepo, danes pa ko se pogledam v ogledalo v moji glavi doni facelift obraza in to že kar nekaj časa. Sprva sem mislila, da imam pač malo naporne dneve in da bo minilo.

Vseeno sem si zadala načrt, da bom poskrbela za svoj obraz, da facelift še ne pride v poštev. Pa sem začela, telovaditi, piti dovolj vode, priskrbela sem si boljše kreme, olja, vsaki drugi dan sem si naredila obrazno masko in seveda za svojo kožo poskrbela tudi od znotraj, začela sem piti vitamine, minerali, v glavnem vse kar so mi določeni strokovnjaki in seveda prijateljice priporočale. Po določenem času pa panika, moj obraz je bil isti.

Žal sem prišla v tista leta, bi rekli. Sprijazni se. Jaz pa se nisem sprijaznila s tem, da je moja koža takšna, vendar sem se sprijaznila, da si naredim facelift obraza. Kako sem bila tisti dan enostavno srečna, ker sem se to odločila, že sam občutek, da bom naredila nekaj zase in da bom potem sama z seboj bolj zadovoljna je bil dovolj zame.

V naslednjem tednu sem se vse zmenila in že sem čakala v čakalnici na prvi pregled, kako sem bila srečna, čisto nič me ni bilo strah, da facelift ni zame ali pa da ne bom zadovoljna, tudi ko me je kirurg vprašal, kaj pričakujem sem mu mirno z dobro voljo odgovorila, da mu zaupam in da sem srečna.

To je bilo moje leto sprememb zase in na boljše, končno in začetek je bil facelift, ki je uspel, naprej pa sem se odločila še marsikaj narediti, ker se je moja samozavest dvignila. Jaz sem z operacijo facelift dobila dve stvari in to je povrnjeno lepoto in samozavest. Kaj sem hotela še več, kajti zdravje še imam. Življenje pa me čaka.