Apartmaji: Apartmaji na smučišču Cerkno – Raziščite …

Apartmaji na smučišču Cerkno so res fenomenalni. Opremljeni so v simpatičnem alpskem slogu z ogromno lesa, imajo prostorno dnevno sobo ter vso moderno kuhinjsko opremo. Gostom je na voljo tudi savna. Apartma 1 je enonadstropni, ostali pa se razprostirajo v dveh nadstropjih (dupleks).

http://www.slotrips.si/slo/apartmaji/trip/1229/Apartmaji-na-smuciscu-cerkno

Apartmaji Srnca

Odlična lokacija na smučišču – apartmaji se nahajajo neposredno ob sankaški progi Smučarskega Centra Cerkno, v neokrnjeni naravi in s panoramskim razgledom. Posebej za smučarje, ki ne marate vsakodnevne vožnje do smučišča – stopite iz hiše in že ste na smučarski progi.

http://srnca.com/

Apartmaji – Alpska Perla, Cerkno, Slovenija – gradtur.si

Apartmaji – Alpska Perla, alpski objekt z moderno namestitvijo na 1.300 m nadmorske višine, direktno na smučišču ter savno. Cerkno, Slovenija.

https://www.gradtur.si/smucanje/slovenija/cerkno/apartmaji-alpska-perla.htm

Apartmaji Čumar

Ob smučišču je na novo opremljena brunarica za 8 oseb. 2 kilometra stran pa so v apartmajski hiši trije na novo lepo opremljeni apartmaji.

http://apartmaji-cumar.si/

Apartmaji Srnca Cerkno

Apartmaji Srnca so v bližini mesta Cerkno. Apartmaji se nahajajo na Smučarskem Centru Cerkno. … Odlična lokacija na smučišču – apartmaji se nahajajo …

http://www.srnca.si/

Alpsko smučanje: Cerkno – Raziščite Slovenijo

Na stičišču Gorenjske in Primorske, v objemu dveh prvakov našega sredogorja, Porezna in Blegoša, leži smučišče Cekno. Njegove široke proge so odlične za prve zavoje na smučeh, naprednejši smučarji pa bodo prav tako z veseljem pritisnili na robnike in pilili svojo karving tehniko.

http://www.slotrips.si/slo/alpsko-smucanje/trip/1012/Cerkno

Apartma PETERNELJ

Apartma se nahaja na vrhu smučarskega centra Cerkno. Oddaljen je 12 km od kraja Cerkno. … saj se apartma nahaja na samem smučišču. S svojo udobnostjo, …

http://apartma.stopnice.net/

Vragolije na Smučišču Cerkno – YouTube

01/03/2015 · Kamala, Elizabet, Denis, Leon in družba smo obiskali Smučišče Cerkno, preverili vse možne kapacitete in se zabavali tako in drugače. Oglejte si nekaj utrinko…

https://www.youtube.com/watch?v=h7Dhn4aFIbg

Alpska perla – ski-cerkno.com

Na vrhu smučarskega centra, … v sklopu katerega se nahajajo moderna samopostrežna restavracija, apartmaji, … Razmere na smučišču. sobota, 24. marec 2018 / 23:35.

http://www.ski-cerkno.com/sl/alpska-perla.html